Pre Valentine party

Er staat iets magisch voor de deur. Je ruikt het in de lucht, je voelt het tintelen aan je vingertoppen en je hoort het zoomen om je heen; op donderdag 7 februari 2019 organiseert Francis Frionnet Portraits een Pre Valentine Party voor bijzondere vrouwen.

HOE LAAT BEGINT HET?

Inloop van 19.30-20.00 uur met koffie, thee en iets ‘hartelijks’.

WIE GA JIJ ONTMOETEN?

Ontmoet MONIQUE èn ontmoet Francis Frionnet Portraits

Monique begint de avond door iets te vertellen over de vrouwenfotoshoots, wat het met je doet en hoe je groeit in je rol. Want het is toch heerlijk om je even te laten verwennen en op en top te genieten… want dat is het! Alles wordt verzorgd. Pure ontspanning en prachtige foto’s.

Ontmoet CAROLINE en doe een kleurenscan

Wat zijn jouw 3 favoriete kleuren? Wat betekenen deze kleuren? En hoe kun je deze kleuren inzetten voor meer impact?Bijvoorbeeld om er stralender uit te zien of jezelf zelfverzekerder te voelen. Met kleur laat je een stukje van jezelf zien! Alleen deze avond kun je bij Caroline terecht voor een GRATIS kleurenquickscan.

Ontmoet MIRANDA en vraag advies over haar of wenkbrauwen

Miranda zit al ruim 25 jaar in het vak. Zij weet als geen ander, goed advies te geven op het gebied van haarlengte, wel of geen pony, haarkleur, etc. etc. Maar ook voor advies over je wenkbrauwen, ben je bij Miranda aan het goede adres.

Ontmoet FRANCIS en vraag hem alles over deze luxe fotoshoot voor vrouwen. Het is een ervaring op zich, speciaal ontwikkeld voor alledaagse vrouwen; met professionele make-up, haarstyling, zorgvuldig begeleide fotoshoot en een heerlijke lunch. Want iedere vrouw verdient het om haar uniciteit en schoonheid vastgelegd te hebben op een foto voor zichzelf en voor iedereen die van haar houdt.

Every day of your life is a special occasion
Thomas Monson

KOM JE OOK?

Zien we jou donderdag 7 februari? We kijken er naar uit. Volg ons op Facebook voor verder informatie.

JA IK WIL ER BIJ ZIJN

De avond is GRATIS, maar geef je wel alvast op!

 

ADRES

Westhaven 27 in Gouda

Vergeet niet om het laatste nieuws te lezen op onze blog

  • Mijn besluit om een fotoshoot te boeken was om mezelf een cadeau te geven voor de verandering die ik mezelf heb gegund en voor al het harde werk om dat te bereiken....

  • Donderdag 7 februari 2019 was magisch! Francis Frionnet Portraits organiseerde een Pre Valentine Party met bijzondere vrouwen....

  • Er staat iets magisch voor de deur. Op donderdag 7 februari 2019 organiseert Francis Frionnet Portraits een Pre Valentine Party voor bijzondere vrouwen....