Fotosessie met Agnes | Vrouwenportret van Francis Frionnet Portraits

Begin dit jaar neemt Agnes contact met ons op. Zij heeft grote stappen gemaakt, betreft haar gezondheid en heeft besloten zichzelf een bijzonder cadeau te geven. Op 27 maart 2020 komt zij naar de studio samen met haar partner. Beiden hebben geen gezondheidsklachten en we houden ons netjes aan de 1.5 meter afstand, dat we geen handen mogen schudden is wat onwennig. Na een prettig voorgesprek, kunnen we helaas nog niet gelijk een afspraak maken. We zullen de maatregelen van Corona per dag bekijken en we spreken af regelmatig contact te hebben.
Voordat Agnes op de foto gaat, wil ze graag nog naar de kapper. Helaas gooit Corona keer op keer roet in het eten, want alle kappers zijn voorlopig dicht. Maar dan ineens is het zover, de kappers gaan weer open en we hebben een ‘date’! Zelf nemen wij ook meteen contact op met onze haarstyliste. En op vrijdag 12 juni 2020 komt Agnes al vroeg de studio binnengewandeld. In een grote tas zitten kleding en sieraden. Een grote lach op haar gezicht geeft weg dat ze er veel zin in heeft.

Een zon binnen

Agnes straalt, straalt en straalt. Ze lijkt niet zenuwachtig en geeft zich volledig over aan ons team. Monique verzorgt de make-up. Agnes draagt zelf bijna nooit make-up, dus we houden het simpel, zodat zij zichzelf wel blijft herkennen op de foto’s die Francis straks van haar gaat maken. Daarna is Miranda aan de beurt. Agnes geniet zichtbaar van de metamorfose. We starten de fotoshoot met het maken van een zakelijk portretserie. Deze foto’s wil Agnes onder andere gebruiken voor haar LinkedIn.


Van zakelijk naar persoonlijk

Francis heeft voorafgaand aan make-up en haar, een foto van Agnes gemaakt. Het is leuk om later het verschil te kunnen zien. Deze foto, krijgt samen met een andere prachtige foto uit haar serie, een plaats in onze ‘Before & After’ portfolio. Wanneer haar en visagie naar wens zijn, is het tijd voor de fotoshoot. Francis vertelt het een en ander over de poses en al gauw staat Agnes als een volleerd model op de set.


Een nieuwe look

Na de eerste sessie, die voornamelijk voor zakelijke doeleinde zal worden gebruikt, is het tijd voor krullen. Miranda zorg voor een andere look en we zorgen ervoor dat haar kleding aansluit bij deze nieuwe casual kledingstijl. Al gauw staat Agnes weer op de set, terwijl ze tussendoor geniet van koffie en fruit. Ze blijft stralen! En alle kleding die ze aantrekt, staat haar super. Vooral haar leren jas maakt haar een ware powervrouw!


“Follow your dreams, believe in yourself and don’t give up.”
Rachel Corrie.

Ik ben mooi!

Agnes: “Mijn besluit om een fotoshoot te boeken was om mezelf een cadeau te geven voor de verandering die ik mezelf heb gegund en voor al het harde werk om dat te bereiken. Daarbij een volgende stap, om meer van mezelf te houden en mezelf mooi te vinden en meer zelfvertrouwen te krijgen; dat gevoel ben ik best een tijd kwijt geweest, maar tijdens de fotoshoot en alles er omheen was dat fijne gevoel zo prettig om te ervaren.


De fotoshoot

Francis en Monique geven je steeds dat gevoel dat je mooi bent, tijdens het hele voor- en natraject. Francis heeft voor mij mijn verschillende gevoelsmomenten op de foto weten te krijgen. Heel herkenbaar voor mijzelf en dan bedoel ik vooral dat innerlijke gevoel. Maar ook mijn man en familie herkende mij in iedere foto. Ze waren echt heel enthousiast. Ik heb nu iets blijvends voor mezelf, voor nu voor in de toekomst. Hoewel ik de hele foliobox heb gekocht en zelfs nog een grote foto in lijst heb meegenomen, weet ik bijna zeker dat ik nog een keer terug wil komen. Dus wie weet…tot over 2 of 3 jaar! Ik ga jullie zeker bij veel vrouwen aanraden. Dit is zo fijn en bijzonder. Dit gun ik iedereen!”VORIGE

Pre valentine party

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN