Pre valentine party avond bij Francis Frionnet Portraits

Donderdag 7 februari 2019 is het zover. Om 19.30 uur druppelen de eerste dames binnen in de studio. Vanavond is de Pre Valentine Party. Het belooft een mooie avond te worden. En wat hebben we er zin in!

WELKOM

Monique heet de dames van harte welkom. Zij vertelt iets over haarzelf en hoe foto’s haar leven hebben veranderd. De dames luisteren vol aandacht en vaak wordt er geknikt wanneer situaties of pijnpunten herkend worden. Dan laat zij haar foliobox zien aan alle gasten. De vrouwen zijn onder de indruk van de beelden. De foto’s gaan rond en ook andere foto’s van andere ‘modellen’ worden met diepe bewondering bekeken.


KLEUR QUICK SCAN

Dan stelt Monique Caroline voor. Bij Caroline is het mogelijk om vanavond een kleurenscan te doen. Wat doet kleur voor jou? En hoe kun je kleur inzetten in je dagelijkse leven: voor je kleding, maar ook voor make-up. Sommige kleuren versterken de uitstraling voor de een, maar juist weer niet voor de ander. Veel mensen kennen de stylist met de sjaaltjes, maar de vrouwen reageren enthousiast op de totaal andere manier van aanpak van Caroline.


WENKBRAUWEN

Dan stelt Monique ook Miranda voor. Miranda is een vast teamlid van Francis Frionnet Portraits. Zij verzorgt soms de visagie voor onze klanten, maar is altijd aanwezig, wanneer de haren van de dames moeten worden gestyled. Miranda zit al ruim 25 jaar in het vak; zij weet als geen ander, goed advies te geven op het gebied van haarlengte, wel of geen pony, haarkleur, etc. Vanavond geeft ze vooral advies over wenkbrauwen.


FOTOSHOOT

En dan kunnen de dames nog kiezen om bij Francis te kijken. Een ‘kijkje in de keuken’ op de set. Hij vertelt wat meer over het wel en wee van de fotoshoot en de vrouwen kunnen ook op de foto. Ze vertellen hoe spannend ze het vinden, maar merken al snel dat de grote stap, met goede begeleiding al heel wat minder groot is.


De avond vliegt voorbij en de dames blijven heerlijk ‘plakken’. Mooie gesprekken ontstaan en er wordt zelfs een fotoshoot geboekt. We kijken terug op een hele mooie avond, met prachtige vrouwen die de waarde van een fotoshoot voor zichzelf zijn gaan zien.


“I love you every day, not just on Valentine's day”

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze speciale fotoshoots voor vrouwen, neem contact met ons op!


JA IK WIL ER BIJ ZIJN

We kunnen niet wachten om ook JOU te ont-moeten!


VORIGE

Pre Valentine party

VOLGENDE

fotosessie met agnes vrouwenportret

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN