Pre valentine party bij Francis Frionnet Portraits

Er staat iets magisch voor de deur. Je ruikt het in de lucht, je voelt het tintelen aan je vingertoppen en je hoort het zoomen om je heen; op donderdag 7 februari 2019 organiseert Francis Frionnet Portraits een Pre Valentine Party voor bijzondere vrouwen.

HOE LAAT BEGINT HET?

Inloop van 19.30-20.00 uur met koffie, thee en iets ‘hartelijks’.


WIE GA JIJ ONTMOETEN?

Ontmoet MONIQUE èn ontmoet Francis Frionnet Portraits
Monique begint de avond door iets te vertellen over de vrouwenfotoshoots, wat het met je doet en hoe je groeit in je rol. Want het is toch heerlijk om je even te laten verwennen en op en top te genieten… want dat is het! Alles wordt verzorgd. Pure ontspanning en prachtige foto’s.
Ontmoet CAROLINE en doe een kleurenscan
Wat zijn jouw 3 favoriete kleuren? Wat betekenen deze kleuren? En hoe kun je deze kleuren inzetten voor meer impact?Bijvoorbeeld om er stralender uit te zien of jezelf zelfverzekerder te voelen. Met kleur laat je een stukje van jezelf zien! Alleen deze avond kun je bij Caroline terecht voor een GRATIS kleurenquickscan.
Ontmoet MIRANDA en vraag advies over haar of wenkbrauwen
Miranda zit al ruim 25 jaar in het vak. Zij weet als geen ander, goed advies te geven op het gebied van haarlengte, wel of geen pony, haarkleur, etc. etc. Maar ook voor advies over je wenkbrauwen, ben je bij Miranda aan het goede adres.
Ontmoet FRANCIS en vraag hem alles over deze luxe fotoshoot voor vrouwen.
Het is een ervaring op zich, speciaal ontwikkeld voor alledaagse vrouwen; met professionele make-up, haarstyling, zorgvuldig begeleide fotoshoot en een heerlijke lunch. Want iedere vrouw verdient het om haar uniciteit en schoonheid vastgelegd te hebben op een foto voor zichzelf en voor iedereen die van haar houdt.


“Every day of your life is a special occasion”
Thomas Monson

KOM JE OOK?

Zien we jou donderdag 7 februari 2019? We kijken er naar uit. Volg ons op Facebook voor verder informatie.


JA IK WIL ER BIJ ZIJN

De avond is GRATIS, maar geef je wel alvast op!


ADRES

Westhaven 27 in Gouda


VORIGE

Esmeralda aan het woord | Feest in de studio

VOLGENDE

Pre Valentine party avond

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN