Esmeralda aan het woord | Feest in de studio

Mijn naam is Esmeralda en ik heb hetzelfde bouwjaar als Monique. Ik heb een zoon (Tim) van bijna 20 jaar en een dochter (Lauren) van bijna 18 jaar. Ik ben dol op fotografie, echter niet voor de camera maar erachter.

Stukje geschiedenis

Een mooie foto is voor mij heel belangrijk, omdat het meestal onvergetelijke momenten vastlegt. Zeven jaar geleden ging ik op zoek naar een origineel kinderfeestje voor mijn dochter, die toen 11 werd. Al snel kwam ik bij Studiorama Fotografie in Gouda terecht. De website sprak mij meteen aan. Dit leek mij zo gaaf en ook mijn dochter was meteen verkocht. Ik heb meteen gebeld om te kijken of er nog een gaatje was in april en gelukkig was dat het geval. Het ijs was meteen gebroken en Francis en Monique waren meteen helemaal enthousiast. Het werd het leukste kinderfeestje ooit en wij waren verkocht!
Het jaar daarna hadden wij een roze limousine gehuurd om mijn dochter en haar zwemvriendinnen naar Gouda te vervoeren. Het had nogal wat voeten in de aarde om zo’n gevaarte door smalle straten met grachten te manoeuvreren, maar het is toch gelukt. Francis en Monique hadden speciaal de rode loper uitgelegd. Wat een entree!! Fantastisch!!!
Hierna hebben wij met beide kinderen een Vaderdag fotoshoot geboekt, zodat wij ook eens waanzinnige foto van beide kinderen samen hadden.
Ieder jaar rond de verjaardag van mijn dochter gingen wij richting Gouda. Francis maakte de mooiste foto’s van mijn opgroeiende kind en al zijn foto’s zo fantastisch dat ik gewoon niet kon kiezen. Iedere keer nam ik dus alle foto’s.


Top Model

In de zomervakantie ging mijn dochter twee keer mee met de Tiener Fotoshoots op locatie. Zij vond het fantastisch om een echt model te zijn in de straten van Gouda. En wat heeft Francis daar fantastische foto’s gemaakt!! Weer zo anders dan in de studio. Hij is echt een vakman en dat zie je echt terug in het resultaat. Ons huis hangt echt vol met foto’s van Francis en iedereen die ze ziet, bewondert ze.


Women Only Event

In september 2017 organiseerde Francis Frionnet Portraits een event speciaal voor vrouwen en ook Lauren en ik waren uitgenodigd. Op deze avond maakten wij kennis met het nieuwe avontuur van Francis en Monique. Francis ging zich toeleggen op het fotograferen van vrouwen en, met zijn eigen Monique als model, zagen wij prachtige foto’s van haar in een luxe foliobox. Toch was dat helemaal niets voor mij!!


1 jaar Francis Frionnet Portraits

In februari kregen wij een mail van Francis en Monique met een uitnodiging voor het 1-jarig jubileum van Francis Frionnet Portraits. Dit was op 8 maart jl., Internationale Vrouwendag (kan het nog toepasselijker?). Op deze dag kon je “proeven” van een fotoshoot. Dat wilde ik niet, maar ik wilde wel Francis en Monique persoonlijk feliciteren en een bloemetje brengen. Ik deelde dit met een goede vriend van mij, waarop hij mij uitdaagde om niet alleen een bloemetje te gaan brengen. Hij vond dat ik het waard was om op de foto te gaan. Met een weddenschap als stok achter de deur ging ik die middag naar de fotostudio. Hier werd ik net als altijd heel hartelijk ontvangen. Intussen zijn wij goed bevriend geraakt, dus moesten wij wel bijkletsen. Al snel werd ik overgedragen aan Miranda, de hairstylist die inmiddels deel van dit geweldige team is. Miranda begon aan de make-up en mijn haar, na overleg met Francis, want hij weet precies wat mooi is en hoe het op beeld over zou komen.


“Believe you can & you're halfway there ”
Theodore Roosevelt

Ben ik het waard?

En toen was het zover!! Zou ik het doen? Ik kon nu nog terug. Nee!!! Ik had A gezegd en dan moet ik ook B zeggen. Niemand wist van die fotoshoot, behalve die goede vriend en hem wilde ik zeker niet teleurstellen. Met enige schroom ging ik de set op. Francis begeleidde me door de fotoshoot en ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik het waard was en dus ook echt voor mezelf deed. Door Francis voelde ik me steeds meer op mijn gemak. De sfeer op de set, met ook Monique en Miranda, was heel ontspannen en dat maakte het echt een heel stuk makkelijker. Als je dan toch die beslissing neemt, dan is het heel fijn als ze jou kennen en dus ook weten dat het echt een overwinning was voor mij om op die set te staan.


De onthulling

Een week later mocht ik terugkomen om de foto’s te bekijken. Zij hadden 5 foto’s uitgekozen; het was heel confronterend en eerlijk gezegd…DOODENG!!!! Francis plaatste de passe-partouts met de foto’s op de reveal wall, zodat ik ze beter kon bekijken. Ik zag mezelf door zijn ogen en zag dat ook ik het waard ben.
Francis haalt het beste naar boven en de foto’s zijn fantastisch. En dat wil echt wat zeggen als ik dat over foto’s van mezelf zeg. Ik vond het een waanzinnige, onvergetelijke ervaring en heb afgesproken om terug te komen. Ik heb meteen een foliobox gekocht om ook de volgende foto’s mooi in op te bergen. Dat is mijn cadeau voor mezelf.
De volgende fotoshoot is al geboekt, ditmaal samen met mijn dochter. Ik ben heel benieuwd, maar ik heb er zin in. Dank jullie wel, lieve Francis en Monique. Deze ervaring heeft mijn leven echt veranderd en dat zal waarschijnlijk met alle vrouwen die zo een fotoshoot boeken zo zijn. Wij vrouwen zijn meer dan waard!!


VORIGE

Fotosessie met Diana | Vrouwenportret van Francis Frionnet Portraits

VOLGENDE

Pre Valentine party

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN