Event Women Only | een avond voor vrouwen over portretfotografie

Maanden leefden we ernaar toe. Uitnodigingen werden rondgebracht, weggegeven en oproepen op Facebook werden geplaatst. Op 9 september was het zover. Ons event Women Only.

Om 19.30 uur ontving Monique de genodigden beneden in de grote zaal van Concordia. Wat was iedereen mooi gekleed. De dames waren duidelijk klaar voor een avondje uit, nieuwsgierig naar wat er komen ging. En dat waren wij ook! Samen dronken we een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje cheesecake van Claudia Lucardie van Vuur & Vlam.

Om 20.00 uur klom Francis op het podium en heette iedereen welkom. Omdat hij zich niet helemaal prettig voelde in de schijnwerpers, greep hij terug naar het vertrouwde – zijn camera – en maakte enkele foto’s van de dames in de zaal. Daarna vroeg hij mij om op het podium te komen.

Ik vertelde aan de hand van een powerpoint over mijn leven. Ik was een klein, lief en verlegen meisje dat geboren werd in Maassluis, maar opgroeide in Gouda. Ik zal jullie de details besparen, maar ik eindigde met mijn kennismaking in 1991 met deze geweldige fotograaf. Ik vertelde hoe hij mij na een moeilijke periode, op de foto zette. En wel zo mooi dat ik weer verliefd werd op mezelf, op het beeld, maar vooral op de fotograaf.

Na mijn eerste toespraak kwam Roos op het podium en zong ‘Try’ van Clobie Caillat. Ze zong dit zo puur dat er duidelijke emoties zichtbaar waren in het publiek. Wat was ik trots op Roos! Daarna kwam Joan Bieger op het podium. Ik was 3 jaar geleden op een event van haar: Bezielde Marketing. Ik had de kracht van verbinding daar zo ervaren, dat ik heel graag wilde dat zij daar wat over kwam vertellen op ons event Women Only. Zij ging in op ‘love tribes’. Joan vond het best spannend om daarover te vertellen, want iets wat zo gewoon is voor jezelf, is soms moeilijk in woorden over te brengen. Ook omdat een love tribe vooral iets voelbaars is, iets wat je mensen alleen kunt laten ervaren. En dat deed zij dus, door middel van een prachtige oefening!


“Eat like you love yourself
Move like you love yourself
Speak like you love yourself
Act like you love yourself”
Love yourself

Daarna was het tijd om te proosten. Proosten op ‘het vrouw zijn’. Proosten op ‘een fijne avond’, proosten op ‘dit samen zijn’. Proosten op ‘ons nieuwe bedrijf: Francis Frionnet Portraits’. En natuurlijk op mijn lieve man, een super fotograaf: FRANCIS FRIONNET.

Na de pauze zong Roos: ‘I want to be loved by you’. Had Marilyn Monroe maar wat meer van zichzelf gehouden, misschien had ze nog geleefd. Ik verteld vervolgens over mijn zoektocht naar ‘happiness’. Waar zat dat geluk nu in? Tja, wanneer je er niet bij was, wordt het verhaal te lang om hier precies na te vertellen. Maar vooral achteraf hebben we gezien wat de hele avond bij sommige vrouwen heeft teweeggebracht en dat is echt heel bijzonder!

We sloten de avond af met een fotoshoot om meer te kunnen begrijpen van wat Francis Frionnet Portraits wil meegeven aan vrouwen. Echt heel bijzonder hoe Roos, haar zus Sarah en haar moeder meewerkten aan LIVE fotoshoot. Zo zagen de dames in het publiek hoe wij een tipje van de sluier oplichtten. Tot slot was er een prijsuitreiking. Wie zou de droom fotoshoot winnen? ….. tromgeroffel: Joan Bieger!

Het was tijd om afscheid te nemen. Roos zong tot slot nog ‘If I were a boy’ van Beyoncé. En zo sloten we dansend de avond af. Dank je wel lieve Roos, lieve Joan, lieve dames achter de bar en alle vrouwen in de zaal, ook namens Francis. Jullie hebben de avond onvergetelijk gemaakt!


VORIGE

Een cadeau voor jezelf | Boek een fotoshoot bij Francis Frionnet Portraits

VOLGENDE

Winnaar Women Only event

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN