Een cadeau voor jezelf | Boek een fotoshoot bij Francis Frionnet Portraits

Het begon allemaal met een vrijgezelleneest. Evelien is een van onze gasten. Samen met de toekomstige bruid beleeft zij een super gezellige fotoshoot in onze studio. Na afloop van de fotoshoot krijgt iedereen een klein pakketje mee. In dit cadeautje zit een bon voor een fotoshoot… en Evelien reageert!

Samen met haar moeder boekt zij een fotoshoot bij Francis Frionnet Portraits. Zij kent ons en onze kwaliteit al, maar gunt haar moeder een bijzondere ochtend. Dit is een waar cadeau voor jezelf! Samen komen zij voor een voorbespreking en bespreken met Francis kleding en wensen. Ze besluiten er voor 200% voor te gaan.

Wanneer Monique de deur opendoet, ziet zij haar naamgenoot. Een lieve collega, die zij al 20 jaar niet heeft gezien. Samen met haar dochter, Evelien. De dames drinken eerst een kopje koffie en daarna gaat Evelien haar Chinese jurk aantrekken. Visagist en hairstylist Miranda maakt een mooie knot in het haar van Evelien en verzorgt ook haar make-up; een mooie Aziatische look.

Terwijl Evelien poseert voor onze nieuwe achtergrond, gaat Monique naar Miranda voor haar en visagie. Monique wil haar haar niet heel anders dan normaal, dus gaat Miranda het lekker voor haar föhnen. Daarna is de beurt aan Monique om op de set te gaan. Haar jasje kleurt echt fantastisch bij de achtergrond. We hadden ons geen mooiere combinatie kunnen voorstellen.


“Happiness is... mother & daughter time!”

Miranda blijft de hele ochtend en het haar van Evelien gaat ‘uit de knot’ en in de krul. Ze ziet er prachtig uit. De dames hebben ook beide heel mooie, stijlvolle kleding meegenomen. En ook de setjes die zij voor de gezamenlijke foto’s hebben gekozen, passen heel mooi bij elkaar.

Aan het einde van de fotoshoot zou (o)ma aansluiten. Drie generaties op de set. Helaas is oma niet in orde. Daarom komt Richard, Monique haar man voor de laatste setting. Ook zijn haar krijgt nog een extra ‘finishing touch’ van Miranda, voordat hij op de foto gaat met ‘zijn vrouwen’.

Tot slot genieten we van het middageten met elkaar. Miranda en Richard blijven ook gezellig lunchen. We hopen oma, maar ook de andere dochter van Monique nog een keer in onze studio te begroeten.

Een paar dagen later komen beide dames al terug naar de studio. Iets eerder dan gepland, maar Monique gaat op vakantie en ook Evelien heeft een mooie reis naar Amerika voor de boeg. Beide dames zijn erg onder de indruk van de geweldige foto’s. Ze nemen beiden een volle foliobox mee naar huis. Lieve dames, we willen jullie ongelooflijk bedanken voor de lieve woorden en het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven.

Een fotoshoot bij Francis Frionnet Portraits is echt een schitterend cadeau voor jezelf. Wil je je moeder ook zo’n onvergetelijk moment in onze studio geven, geef haar een cadeaubon voor een fotoshoot of een bon als bijdrage voor prachtige prints.


VORIGE

Hoe bijzonder is een fotoshoot in Parijs | Droom Fotoshoot

VOLGENDE

Event Women Only | een avond voor vrouwen over portretfotografie

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN