Hoe bijzonder is een fotoshoot in Parijs | Droom Fotoshoot

In juni 2017 besloot ik naar Parijs te gaan. Na een paar dagen volgde Francis voor een fotoshoot. Het leek me waanzinnig om aan het einde van ons event 1 iemand te verwennen met een fotoshoot. Een droom fotoshoot, misschien wel in Parijs!

De avond voor de fotoshoot gaan we al vroeg naar bed. De wekker staat op 5.30 uur. De volgende dag worden we wakker van het alarm. Na vier prachtige, zonnige dagen is het donker en somber. Maar het is ook nog vroeg.

Even voor 6.00 uur loop ik in mijn jurk en jas het hotel uit. Aan mijn voeten mijn loopschoenen. We nemen de metro, halte La Motte-Picquet. Als we uitstappen bij het Trocadéro, is het is er al aardig druk. We vragen de dame van een kleine kiosk die net opent, hoe laat je moet komen om het leeg te treffen. Het is nu 6.30 uur. “Dan moet je een uur eerder komen”, antwoordt zij.

Ik trek mijn jas en schoenen uit en ga voor de camera poseren. Hoe geweldig is dit, op mijn blote voeten op het Trocadéro! Dit is met geen pen te omschrijven. Voorzichtig loop ik heen en weer. Volgende keer, als we hier met een klant lopen, nemen we prachtige schoenen mee. Ik zorg dan voor een eventuele kleding – of schoenenwissel. Dit kan zo mooi en bijzonder worden!

We lopen ook nog naar beneden, de trappen af. Er zijn ongeveer zes ploegen actief aan het fotograferen. Achter een gordijn vinden kledingwissels plaats. Ook is er een groep met ballonnen. Echt geweldig! Helaas ligt er toch aardig wat glas op het onderste pleintje bij het water. We lopen terug naar boven en lopen de Avenue du President Wilson op. De hele weg blijven we fotograferen. Het is werkelijk magisch!


“ You don't need planning permission to build castles in the sky”
Banksy

Bij Pont Alexandre III blijven we wat langer. De zon is inmiddels best fel. Ik loop aardig te knijpen met mijn ogen: dat zie je op de foto’s. Het is handig om de volgende keer iets mee te nemen om het felste licht uit de ogen van de klant te houden.

Uiteindelijk komen we bij de Jardin des Tuileries. Hier is het rustig. We maken een paar foto’s in het park voordat we naar de Place Vendôme lopen. Hier is het al een stuk drukker. De beelden worden minder interessant. Het is tijd om terug te gaan naar het hotel. Daarna gaan we heerlijk uitgebreid ontbijten. Dit gaan we zeker ook doen met onze klanten.

Parijs, de stad van het licht. Dit is de plek waar het gebeurt. Wanneer ik bij thuiskomst een paar foto’s online zet op Facebook, reageren heel veel vrouwen enthousiast. Ik zeg: Doen! Ik ga dit nooit meer vergeten!


VORIGE

Dansen op de set | Fotoshoot van Francis Frionnet Portraits

VOLGENDE

Een cadeau voor jezelf

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN