Dansen op de set | Fotoshoot van Francis Frionnet Portraits

Wanneer we Annemiek vragen om een fotoshoot met ons te doen, is zij gelijk enthousiast. Mogen we haar foto’s gebruiken op de website en voor promotie op onze visitekaartjes? Ook nog foto’s voor het magazine… prima. Allemaal goed. Annemiek wil ons graag helpen om Francis Frionnet Portraits op de kaart te gaan zetten.

Donderdag 20 april stapt een vrolijke dame onze studio binnen. We maken een ‘voor-foto’ en kiezen de kleding voor de fotoshoot. Tijdens een kopje koffie verzorgt Monique de make-up. Annemiek geeft toe niet vaak make-up te gebruiken. Gelukkig vindt zij de keuze van Monique heel mooi en al gauw staat zij in haar jurkje voor de eerste set foto’s.

Annemiek is dramadocent. Zij heeft weinig moeite met het presenteren van zichzelf. Toch geeft ze toe dat ze het poseren voor de camera niet makkelijk vindt. Francis helpt haar en gaandeweg zie je Annemiek meer en meer ontspannen. Tegen de tijd dat zij op de groene stoel bij het raam zit, is zij helemaal zichzelf. Ze neemt al haar ruimte in en zet zichzelf prachtig neer. Ze straalt zoveel kracht uit. WAUW!


“Dancing is like dreaming with your feet.”
Constanze

We sluiten af met dansen. Annemiek pakt de rode jurk uit de kleedkamer. Deze staat haar prachtig! Ze beweegt soepel en gracieus op de set. Het poseren is nu natuurlijk en Annemiek geniet enorm en pakt haar momentje.

We sluiten af met een heerlijke lunch en praten over gezonde voeding en het leven. Leuk om zo een collega van Francis te leren kennen. Zo mooi open en eerlijk.

Wanneer Annemiek terug komt om haar foliobox te onthullen. Maken we een film over het hele ‘avontuur’. Annemiek dank voor je medewerking. We hebben enorm van jou en je heerlijke persoonlijkheid genoten!


VORIGE

Ervaar de impact van een folio box | Fotoshoot met Monique

VOLGENDE

Hoe bijzonder is een fotoshoot in Parijs

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN