Portretten voor vrouwen | Back in my dress

Facebook oproep voor ‘Back in my Dress’ fotoshoot, portretten voor vrouwen.

Vlak voor de zomervakantie deden wij een spontane oproep, naar aanleiding van een paar portretten voor vrouwen, prachtige foto’s van Sue Bryce. Wie zou het leuk vinden een fotoshoot te doen in haar trouwjurk (back in my dress). We kregen heel veel reacties, Mirande sprong hier meteen uit! Na de zomervakantie nodigden wij haar uit om naar de studio te komen, met haar trouwjurk!

Make-up & Hairstyling door Haarstudio Denise

Brenda van Hairstudio Denise werkte belangeloos mee aan make-up en haar voor deze shoot. We werden van harte welkom geheten in de salon en Brenda ging meteen aan de slag. Zij koos een neutrale make-up op verzoek van Mirande. De make-up zag er prachtig uit. Daarna overlegden we met Brenda de stijl van het haar. Het was niet de bedoeling het bruidskapsel na te bootsen. Daarom werd gekozen voor a-symetrische look. Denise en Brenda hartelijk dank voor jullie medewerking.

De fotoshoot in de studio

Na een lekker kopje koffie, hielp Monique Mirande in haar jurk. Wat een boel laagjes en wat een prachtige jurk. Mirande zag er uit als een sprookjesprinses. Francis had aan beide kanten van de studio sets gebouwd. Na een kort gesprek over de ideeën en wensen van de fotograaf, begon de fotoshoot. Mirande genoot zichtbaar op de set en al gauw was de sfeer ontspannen en de foto’s werden super mooi!


De onthulling van de resultaten

Vandaag komt Mirande terug naar de studio. En dan is het zover… het tijd is om de foto’s ‘back in my dress’ te bekijken. ‘Ja Francis, wauw!’ is de eerste reactie van Mirande op de foto’s. Voor haar ligt een folio box en al haar foto’s zijn geprint en in passe-partout gezet. Het resultaat is verbluffend. Ook haar man en dochter zijn diep onder de indruk. Mirande bekent dat ze de fotoshoot best spannend vond, maar na het zien van de resultaten is zij super blij dat zij door heeft gezet. Dit neemt niemand haar meer af!

Portretten voor Vrouwen

Werkend aan dit toekomstige concept hebben wij ontdekt wat een enorme passie wij voelen voor het fotograferen van vrouwen. Hoe machtig het is om hen hun innerlijke schoonheid te tonen en een blijvende herinnering te geven. Nieuwsgierig over zo’n fotosessie? Kom naar ons en vertel je verhaal.


VOLGENDE

Moeder en dochter fotoshoot op locatie

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN