Een fotoshoot bij Francis Frionnet Portraits… een ware belevenis!

Hoe je bij toeval op 9 september terecht komt bij een Vrouwen Event? Even binnenstappen bij Sociëteit Concordia op de Westhaven en dan…. dan maak je kennis met een enthousiaste dame die je overhaalt gezellig een avond door te brengen met andere vrouwen. En je maakt kennis met een Franse fotograaf, die heel gepassioneerd vertelt over fotoshoots speciaal voor vrouwen.

Een event organiseren, dat kunnen Monique en Francis!!! Na afloop van een fantastische avond is me duidelijk dat het vooral bijzonder wordt als je een fotoshoot boekt met moeder en dochter. Dus zet je de volgende stap en maak je een afspraak voor een verjaardagscadeau voor je dochter en ga je mee in de stroom.

Een prettig gesprek waarbij Francis ons wat beter leert kennen en daarmee kan bepalen hoe hij de fotoshoot zal opzetten. Daarna wordt de datum vastgelegd; ook al is het die dag de verjaardag van Francis!!! En dan neemt Monique de mailwissel op zich en steunt ons bij het zoeken naar kleding. In onze kast blijken we genoeg te vinden.


“Take a chance, because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.”

De avond voor de fotoshoot blijft Christianne thuis slapen en hebben we, zoals Monique dat noemt, ‘a-girls-night’. Op de ochtend van de fotoshoot worden we met een halve kledingkast afgeleverd op de Westhaven door mijn man. In een aangename studio staan drie vrouwen (voor ons haar, voor de visagie en voor alles ‘wat ons niet mag ontbreken’) samen met de fotograaf op ons te wachten. Ze bezorgen ons een heerlijke ochtend die wordt afgesloten met een lunch.

Na een week is het een prettig weerzien met enorm ‘wauw-effect’ wanneer het resultaat van de fotoshoot voor ons wordt uitgestald op de grote tafel in de gezellige studio.

Nu, al weer een week later, vind je ons op Facebook en krijgen we veel complimenten van allerlei kanten. ‘O dat ben jij?!’ en ‘Wat een mooie vrouwen’. Straks met de nieuwe website online, zullen we vast nog veel meer lieve reacties krijgen.

dank aan Annie voor de tekst


VORIGE

Winnaar Women Only Event | Fotoshoot in Haarlem

VOLGENDE

Wordt 2018 het jaar van de vrouw?

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN