Schoonheid zit van binnen | Fotoshoot met Linda

Linda is een klant van ons. Eind vorig jaar ging zij met haar man en zoon op de foto. Haar man is vaak in het buitenland voor werk en haar zoon woont op zichzelf. Wanneer we Linda vragen, reageert zij eerst verbaast, maar ook heel enthousiast. Linda heeft een maatje meer, zij zou een goede embassadeur zijn voor ons bedrijf. Zij kan laten zien dat een krachtige vrouw met een paar kilootjes meer, juist heel mooi kan zijn. Wanneer zij wachten tot de overtollige kilo’s 1,2,3 of misschien wel meer, eraf zijn, dan zou het zomaar kunnen dat we een goed excuus kunnen vinden om nooit op de foto te gaan. Wij gunnen iedere vrouw hun schoonheid te tonen. Schoonheid heeft niets te maken met lengte, gewicht of wat dan ook.

Monique gaat van te voren naar Linda om de kleding uit te zoeken. Omdat we niet weten of we deze service ook gaan aanbieden in de toekomst, is dit een goede try out. Linda komt gelijk met mooie armbanden en kettingen die de kleding bijstaan in hun kracht. We drinken een heerlijk kopje koffie en Linda vertelt over haar gezondheid. Linda heeft al heel wat kilo’s verloren door een operatie. Hoewel zij er nog meer kwijt zou willen, is het voor nu goed zoals het is. Haar lichaam nu gezond houden is haar prioriteit.

Het is dinsdag 21 februari. Na een kopje koffie, gaat Monique beginnen met haar en make-up. Linda begint in een prachtige bordeaux top op de hocker. De mooie rode kleur lippenstift matcht haar kleding. Hoewel het heel ongewoon is te poseren, laat Linda zich leiden door Francis. Linda heeft een hele mooie lach. Ze is vandaag ontspannen en laat een prachtige kant van haarzelf zien. Na een kledingwissel gaan we voor de ‘covergirl’ pose. Ze toont heel veel kracht. Wat een vrouw!


“Wacht niet op het geschikte moment maar maak het moment geschikt.”

De ochtend verloopt heel ontspannen. Het is zo mooi om te zien dat Linda zich helemaal geeft en de poses als vanzelf lijken te gaan. Tot slot slaan we een prachtige doek om haar heen. Even voelt Linda zich als Karin Bloemen. De foto’s worden prachtig en al gauw zitten we moe, maar zeer voldaan aan tafel te lunchen.

Monique loopt nog even mee naar de bus. Onderweg wordt er gesproken over de fotoshoot en over de mannen. Haar man is voor werk in het buitenland. Helaas kan hij niet bij de onthulling van de foliobox zijn. Wanneer we een foto op de website zetten, kan hij meegenieten. Zijn reactie: “Net website gekeken. Schitterend. Heel smaakvol. Eindelijk iemand die erin slaagt innerlijke schoonheid naar boven te toveren.” We zijn er gewoon even stil van.

Ben je ook nu op zoek naar fantastische portretten van jezelf? Wacht niet op het geschikte moment, maar maak het moment geschikt. Kijk voor meer informatie bij onze fotoshoot Gracieus en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


VORIGE

Moeder en dochter fotoshoot | Fotoshoot op locatie

VOLGENDE

Ervaar de impact van een folio box

Neem contact op

Fotostudio

Westhaven 27

2801 PJ Gouda

Francis Frionnet

06 44 651 471

info@francisfrionnetportraits.nl

Boutique stijl portret fotostudio!

Het creëren van die unieke portretervaring om weer in contact te komen met jezelf of om te delen met dierbaren is onze drive.

JA, IK WIL MEER WETEN